Kurucumuz

EBRU AKIN 1986’da Ankara’da doğdu. Sokullu Mehmet Paşa Anadolu Lisesinde yabancı dil ağırlıklı eğitimini tamamlayan Ebru Akın, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği şeref öğrencisi olarak bölümünden mezun oldu.

Özel okul ve dershanelerde edindiği gurur ve başarı dolu 15 yıllık eğitimci kimliği ile bir eğitim kurumunun gücünü, Özel Çamkent Anadolu Lisesini kurarak yapmayı vadettiği sözlerle değil gerçekleştirdiği başarılarla gösterdi. Ulu Önder Atatürk’ün, “Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.” sözünden hareketle eğitimi, kalkınmamızın en etkili aracı olarak görmektedir. Çünkü bilgi toplumunun temelini oluşturan eğitimdir. Bizlere emanet ettiğiniz “en kıymetlilerinizi” ulusal ve evrensel değerlere bağlı, sorumluluk duygusu gelişmiş, çağın gelişmişliklerine ayak uyduran ve bunu yaşamına uyarlayabilen, paylaşımcı ve barışçı bireyler olarak yetiştirme hedefi ile bu yola çıktı.