Çamkent’in Mezun Öğrencilerden Anlamlı Söyleşi

0 Comments

Özel Çamkent Anadolu Lisesinden 2021-2022 yılında mezun olan üçüz öğrencilerden ikisi Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi diğeri ise Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini kazandılar.Üçüz öğrenciler, sınava hazırlanırken yaşadıkları süreci, deneyimleri, ders çalışma yöntem ve motivasyonlarını Özel Çamkent Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileriyle paylaştılar. Söyleşi sonunda da öğrencilerin sorularına cevap vererek; ‘’Hedeflerinizden asla vazgeçmeyin ‘’ dediler.Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Bolu Özel Çamkent Anadolu Lisesi kurucu müdürü Ebru Akın “Özel Çamkent Anadolu Lisesi ailesi olarak bundan sonraki hayatlarında öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz” dedi.