Devlet Teşviki İçin Son Gün 6 Eylül

0 Comments

Bolu’da eğitime yeni soluk getiren ve 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılında kapılarını öğrencileri açacak olan Özel Çamkent Anadolu Lisesinde kayıtlar devam ediyor.06 Eylül tarihinden önce kayıt yaptıran veliler,ekonomik durumlarına göre Maliye Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu ortak çalışma neticesinde Devletin belirlemiş olduğu teşvikten yararlanabilecekler.

Çocukların geleceklerini güvence altına almak ve onlara düzgün, kaliteli bir eğitim kazandırmak isteyen delilerin yeni tercihi olan Özel Çamkent Anadolu lisesinde kayıtlar tüm hızıyla devam ederken, devlet teşvikinden yararlanmak isteyen veliler ellerini çabuk tutuyorlar.

TEŞVİK İÇİN ELİNİZİ ÇABUK TUTUN

 Devlet teşvikinden yararlanabilmek için son kayıt günü olan 06 Eylül 2017 tarihine kadar yoğun bir kayıt dönemi içerisine giren Özel Çamkent Anadolu lisesi, kaliteli eğitimi tercih eden velilerin yeni tercihi oluyor.

‘‘EKONOMİK DURUMLARINA GÖRE’’

Okulun kurucusu Ebru Akın ‘’6 Eylül tarihinden önce kayıt yaptıran veliler, ekonomik durumlarına göre Maliye Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu ortak çalışma neticesinde Devletin belirlemiş olduğu teşvikten yararlanabilecekler” dedi.